RENCAH PANTANG @ Sari Perapan KHAS untuk mereka yang nak masak sendiri lauk pantang di rumah!

 

Ni la tekstur SARI PERAPAN PANTANG Foodzyla tu. 

Mummy yang baru pas bersalin yang ada CL tu kan, elok sangat ada perapan ni.

 

SEBABNYA..

Kalau menyusu, baby joundis , boleh masak guna perapan ni. Bahan tak panas.

Kalau de anak anak kecik, sesuai juga guna perapan ni. Bahan tak pedas.

Pendek kata sesuai seisi keluarga..

 

 

Perapan ni pun udah siap dimasak, ditumis sempurna (dekat 3 jam Tau nak masak perapan ni) .

Dan kalau nak makan gitu saje ngan nasik pun bolehhh.. 

Memang membantu sangat bila memasak.

Masa nak guna tu tinggal koyakkan pouch, gegaul je dengan ayam ke ikan ke daging ke.

Yang perapan ni boleh pos Tau.

Takyah frozen. 

 

Anggarannya untuk 1 pek ni boleh perap

~~4-5 ekor ayam

~~3- 4kg daging

~~20 ekor ikan saiz kembung tu.

 

 

 

Berbaloi ke berbaloi? 

Dan paling BEST, perapan ni

takde pak aji mak aji,

takde tambahan MSG,

takde GULA PUTIH

takde tambahan PEWARNA

 

HANYA GUNA :

100% GARAM BUKIT &

100% MOLASSES shj.

 

Ada nak order utk pos esok tak? Tekan button di bawah